Over onze crew_

Dronetechnologie gecombineerd met creatieve visie is wat AeroCinema onderscheidt. AeroCinema biedt een team van dronespecialisten die achtergrond hebben in cinematografie en storytelling. Zo kunnen wij jou script of shotlist vertalen naar de perfecte aerial beelden en spreken we ondertussen de zelfde taal.

Ons team van piloten is RPA-L gecertificeerd, AeroCinema RPAS Operator Certificate (ROC) met ontheffing 6 (Cinematografie). Dit staat AeroCinema toe om in de buurt, er boven en samen met acteurs te vliegen. Onze drones zijn S-BVL technisch gekeurd en voldoen daarmee aan alle veiligheidsvoorschriften.

Bij AeroCinema staat veiligheid voorop. Wij communiceren onze vliegoperaties helder door met crew op de set en met mensen in nabije omgeving. We dragen zorg voor een veilige en positieve atmosfeer op de set. Hiermee is er meer ruimte voor creativiteit tijdens het draaien.

Wander Andringa

Operationeel leidinggevende / UAV Pilot / Cinematograaf

Als cinematograaf zoek ik altijd naar het ultieme plaatje om het verhaal mee te vertellen. Ik ben kritisch op de kwaliteit en wil alleen hoogwaardig werk afleveren. De vrijheid en mogelijkheden die drones bieden helpen mij om productie's naar een hoger niveau te tillen. The sky is not the limit!

Mark Nicolai

CEO / UAV Pilot / Productie

Vliegen geeft ultieme vrijheid en flexibiliteit. Drones brengen nieuwe technische mogelijkheden voor filmproducties. Wij willen onze klanten ondersteunen en meerwaarde bieden met alle nieuwe mogelijkheden die deze techniek biedt. We willen nieuwe perspectieven bieden om hun verhaal te visualiseren.

Mark De Jong

Operations manager / UAV Pilot

Een goede voorbereiding is het halve werk daarom draag ik zorg voor alle organisatie vooraf. Voor mij ligt de kunst van het filmmaken in de verbinding met je team. Door goed te luisteren en snel te schakelen, zorg ik dat het werkt op de set. Ik voer vluchten uit of organiseer de productie, het beste resultaat bereiken we samen door hard werken.

Joost Veenstra

Safety Manager

Werken met drones brengt een nieuw veiligheidsaspect met zich mee naar de set. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich hiervan bewust is, daarom draag ik zorg voor de veiligheid op de set en rondom onze vluchten. Verder ben ik verantwoordelijk voor onze vergunningen en certificering waar onze organisatie mee te maken heeft.

Social_

MET ONS SAMENWERKEN OF WIL JIJ OOK IN ONS TEAM?

Neem contact met ons op