Diensten

Wij zijn volledig gecertificeerd, ROC 52/2017. Wij werken met de beste cinema- en drone-apparatuur op de markt. Onze crew is sinds 2013 actief in de sector en heeft daardoor al vele jaren werkervaring met drones en inmiddels aan meer dan 300+ filmproducties gewerkt. Wij combineren nieuwe technologie met cinematografie en maken onmogelijke, of anders enorm kostbare shots mogelijk.

Onze Diensten

Drone Cinematografie_

Wij vertalen jouw visie naar indrukwekkende aerial shots. Met een crew van ervaren cinematografen die RPA-L gecertificeerd opereren. We vliegen met de laatste high-end S35 beeldsensors, 6K RAW resolutie en keuze uit verschillende cine-lenzen.

Lucht Fotografie_

Onze drones bevatten camera’s met hoge resolutie sensoren en hebben keuze uit verschillende lenzen. Dit biedt ons de ultieme creatieve vrijheid in compositie en kadering. Met geavanceerde 3D vluchtplanning kunnen we ook Hyperlapses maken, hierbij versnellen we de tijd vanuit een uniek perspectief.

Video producties_

Ons team heeft jarenlange ervaring in het creëren van visuele verhalen in de vorm van commercials, films, docu’s en corporate films. Met een uitgebreid netwerk van freelance professionals leveren wij complete high-end video producties die tot in elk detail kwaliteit uitstralen.

KUNNEN WE UW PROJECT ONDERSTEUNEN?

Neem contact op