LuchtFotografie

Wij vertalen jou visie naar indrukwekkende lucht foto’s, met een crew van ervaren fotografen die RPA-L gecertificeerd zijn. Wij vliegen met de laatste high-end FullFrame beeld sensors, met op tot 36MP resolutie foto’s en keuze uit verschillende lenzen voor kadrering.

Meer over luchtfotografie

Fotografie_

Ben je opzoek naar professionele lucht fotografie? Ons team bestaat uit ervaren fotografen die er zorg voor dragen dat de perfecte foto geschoten wordt. De Zenmuse X7 camera heeft een 24MP foto resolutie met 14 stops dynamisch bereik en keuze uit verschillende lenzen voor creatieve vrijheid bij het kaderen van foto’s. Onze Intel Falcon 8+ vliegt met een Sony A7R 36MP Full Frame camera, er zit standaard een 35mm Carl Zeiss lens op. Met deze systemen krijg je vrijwel de hoogst mogelijk haalbare kwaliteit die je kunt vinden voor lucht fotografie.

Hyperlapse_

Met Hyperlapse techniek kunnen we de tijd versnellen en de wereld onder ons door zien vloeien, met ge’avanceerde 3D vlucht planning software. Deze bewegende lucht timelapses geven je een adembenemend overzicht van zowel tijd als ruimte. De beelden worden na het opnemen gestabiliseerd om een vloeiend eind resultaat te garanderen.

Gecertificeerd_
AEROCINEMA VLIEGT ONDER HET RPAS OPERATOR CERTIFICATE (ROC-52/2017), UITGEGEVEN DOOR MINISTERIE VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU. WE ZIJN VERZEKERD TOT 5 MILJOEN EURO.

DE MOOISTE SHOTS VANUIT DE LUCHT

Plan een vlucht